Mai Multe Vizualizări

SON-R 2.5- 7 Nonverbal Intelligence Test

0 Recenzie(i)
440 RON
COD: 40
440,00 RON
sau

În Stoc

Descriere

SON-R 2.5- 7 Nonverbal Intelligence Test

 

SON-R- Non-Verbal Intelligence Test, cel mai actual test INTERNATIONAL in ceea ce priveste raportarea utilitatii la cerinte temporale si cerinte speciale in evaluarea inteligentei la copii de la 2 ani si 6 luni pana la 7 ani. Daca rezultatele atesta nevoi speciale de educatie diferentiata, copilul dvs. poate fi inscris in grupa de varsta dedicata copiilor supradotati (Gifted Foundation Program- pentru copii 3-6 ani, la Centrul Gifted Education). Mai multe amanunte veti primi dupa primirea rezultatelor.
 • Provenienta: Internationala
 • Evaluare: Individuala, cu psiholog autorizat.
 • Testul este validat pe populatia Romaniei, avizat de Colegiul Psihologilor din Romania. Testarea se inchieie cu un RAPORT individualizat, livrat pe email de psiholog care va permite sa aflati numeroase aspecte legate de dezvoltarea sa cognitiva. Aceasta va va permite ulterior sa ii puteti oferi sustinere pentru exact nevoile sale de dezvoltare.
 • Varsta: 2 ani si 6 luni pana la 7 ani
 • Durata: Aproximativ 1 ora in functie de viteza copilului de parcurgere a testului.
 • Taxa de test: 500 lei. Incepand cu luna mai 2013, testarea SON-R se ofera promotional cu 10% reducere: 440 lei

 

Beneficiile SON-R
 
sonrombre1
 
 
Descoperirea de timpuriu a abilitatilor cognitive inalte este o sansa pentru copilul dvs pentru a-i putea oferi sustinere la nivelul sau de abilitati si pentru nevoile sale speciale de dezvoltare (Atentie ! copiii supradotati au nevoi speciale de educatie diferentiata, recunoscute de cercetari internationale, nationale, si sustinute de legi speciale in Romania, legea 17/2007 si legea 1/2011 sectiunea 24)

Poate fi aplicat copiilor cu varste foarte mici (de la 2 ani si 6 luni pana la 7 ani)
Un avantaj incontestabil este ca beneficiaza de administrare non-verbala, deci implicit de posibilitatea de testare a inteligentei indiferent de nivelul abilitatilor de limbaj al copilului!
 • Este sinonimul WISC IV – cel mai reputat test international pentru descoperirea intligentei cognitive care poate fi aplicat insa pentru copii de la 6+ ani.
 • Are o durata mai mica de administrare de aproximativ 1 h.
 • Utilizeaza sarcini interactive pe rationament abstract, concret si sarcini de performanta (de tip spatial)!
 • Materialele utilizate sunt deosebit de atractive si transforma evaluarea in cea mai familiara activitate a copiilor: jocul!
 • Este permisa aplicarea in cazul copiilor cu probleme sau cu handicap de limbaj, de vorbire sau de comunicare (tulburare de limbaj, vorbire sau auz, surzenie, autism, probleme de dezvoltare sociala, copii imigranti, care au o alta limba materna decat limba specialistului care realizeaza administrarea testului)!
 • Exista intotdeauna o modalitate prin care persoana evaluata (copilul) sa beneficieze de asistenta si feedback in cazul in care nu poate indeplini sarcina!

 

Pentru Testul achizitionat

Dupa confirmarea sponsorizarii, programarea la testare cu un psiholog autorizat cu drept de liber practica avizat COPSI se realizeaza in maxim 48 de ore.

Veti primi in acest sens un email de la selectie@giftededu.ro.

Atentie:

In urma testului, daca se califica, se poate inscrie pentru selectia urmatoare; parcurgerea selectiei cu succes va da posibilitatea sa va inscrieti in noul an academic.


 *La Teste se acceptă doar plata online cu cardul!

Informații Suplimentare
Informații suplimentare Dupa confirmarea sponsorizarii, programarea la testare cu un psiholog autorizat cu drept de liber practica avizat COPSI se realizeaza in maxim 48 de ore. Va invitam sa adaugati adresa selectie@giftededu.ro in lista de contacte pentru ca sa va asigurati ca
Informaţii adiţionale
0 Recenzie(i)

Etichete Produs

Separați etichetele prin spații. Folosiți ghilimele simple (') pentru fraze.

Contul Meu